Misiunea noastra

Stim ca nu nu poti sa intinzi o mana pentru toata lumea, dar gandeste-te la noi daca o sa consideri sa ajuti o singura data anul acesta. Gestul tau, oricat de neinsemnat pare pentru tine, poate schimba destine.
Suntem Asociatia Ingerul Meu si ne-am nascut cu un vis maret: sa ajutam oamenii într o stare de necesitate eminentă ( incendii ,aluviuni, cazuri sociale ,probleme grave de sanatate ).
Suntem voluntari si avem pasiunea să aducem zâmbetul pe buze si liniste in sufletul celor aflați în dificultate . Ne punem in folosul semenilor noștri prin timpul si resursele personale si vrem sa cream un grup de prieteni care, odata ce identificam un strigat de ajutor sa poata oferi un sprijin direct. Am vazut oamenii tremurand de frig ramasi fara un acoperis deasupra capului. Pentru ei o haina in plus poate face diferenta intre ziua de azi si ziua de maine… aceeasi haina pe care probabil tu nu ai imbracat-o de un an.
Daca ai vreo satisfactie atunci cand oferi, cand vezi un zambet autentic sau primesti un multumesc in cea mai pura emotie sau daca si tu crezi ca secretul vietii este despre a darui, atunci avem un scop comun.
Vino alaturi de noi si vezi cine are nevoie de ajutorul tau direct… daca te gandesti sa oferi macar odata pe an.