„Ingerul Meu” este un proiect creat din dorinţa de a susţine în mod direct toţi acei copii care au nevoie de ajutorul nostru. Atenţia noastră se îndreaptă către copii  ale căror familii se află în situaţii sociale speciale, dar şi către copii abandonaţi, instituţionalizaţi.

Proiectul urmăreşte monitorizarea şi susţinerea cazurilor preluate pe termen lung, astfel încât demersurile noastre să aibă finalitatea dorită.

De la susţinerea materială, prin donarea de haine, jucării, rechizite şcolare, medicamente, până la susţinerea tinerilor în vederea integrării sociale şi profesionale, proiectul „Ingerul Meu” cuprinde o gamă largă de acţiuni, toate desfăşurate în beneficiul direct şi exclusiv al copiilor.

Mai multe informatii despre noi

131135608_102557948403814_4051161325644464097_n

Activităţile noastre se bazează pe solidaritate socială, pornind de la principiul că o societate care se implică în susţinerea copiilor aflaţi în dificultate este o societate care ştie să îşi construiască viitorul. Reuşita proiectului „Ingerul Meu” depinde de fiecare dintre noi, de modul în care înţelegem că binele nostru depinde de binele celor de lângă noi.

Fiecare copil are speranţe!

Fiecare copil merită să fie susţinut, apreciat şi respectat!

În fiecare copil este viitorul nostru!